Wim Sprukkelhorst overleden

Zo plotseling, zo onbegrijpelijk, zo machteloos

Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van Wim Sprukkelhorst  Wim was jarenlang actief betrokken bij v.v. Reünie. Iedereen kende Wim van de vele werkzaamheden die hij op ons sportpark “de Wildbaan” verrichte. Wim was lid van de woensdagmorgen klusploeg maar was ook op andere dagen in de week op ons sportpark aan het werk. Mede door Wim ligt ons sportpark er altijd zeer verzorgd bij. Naast al deze werkzaamheden hield Wim van het voetbal en de gezelligheid er omheen. Op de zaterdagmiddag onder het afdak met een biertje kijken naar de JO-19. Op de zondag natuurlijk naar zijn zoons, Randy en Tim die beide in Reünie 4 spelen. Wij zullen Wim herinneren met veel respect voor alles wat hij voor Reünie deed, als een echte clubman die het beste voor had met de vereniging. Een doener, betrokken en hartelijke man, die heel erg gemist gaat worden. Wim, bedankt voor je ongekende betrokkenheid en toewijding bij v.v. Reünie. Wij wensen Hanny, Randy, Tim, Marjon, Noor en Stan heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. Het Bestuur, ereleden, leden en vrijwilligers van v.v. Reünie.
[/av_textblock]