Vrijdag 10 mei: vrijwilligersavond

Aan alle vrijwilligers van v.v. Reünie,

Om de vele vrijwilligers die de club een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet nodigt  het bestuur van v.v. Reünie alle vrijwilligers uit voor een gezellige avond.

Deze uitnodiging is voor iedereen die zich in het afgelopen seizoen vrijwillig heeft ingezet voor onze vereniging. Of het nu om een grote of kleine taak gaat maakt niet uit. Iedere vrijwilliger is van harte welkom. Jij als vrijwilliger wordt daarvoor van harte uitgenodigd om deze avond onze gast te zijn. Het afgelopen seizoen is mede door jouw belangeloze inzet een succes geweest.

De vrijwilligersavond wordt gehouden op vrijdag 10 mei 2019. De avond start om 20.00 uur in de kantine van Reünie met een inloop. Hier wordt je een kopje koffie aangeboden met iets lekkers. Op de vrijwilligersavond zal er als activiteit een Pub quiz worden gehouden, verzorgd door Venderbosch Evenementen.  Om 21.15 uur is de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar.  Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Het einde van de avond is gepland rond 00.30 uur.

Om in de voorbereiding enig inzicht te krijgen in het aantal vrijwilligers die er komen, verzoeken wij je, ons voor uiterlijk zondag 5 mei via onderstaande antwoordstrook te berichten of wij op jouw komst kunnen rekenen. Jouw partner is mede uitgenodigd.

Het bestuur zal het bijzonder op prijs stellen, dat wij tijdens deze avond veel vrijwilligers mogen ontvangen. Graag tot ziens op vrijdag 10 mei 2019.

Vriendelijke groet,

Dagelijks bestuur v.v. Reünie, Robert Rinders, Suzan Bensink, Jeffry Wansink en Vera van Beek

Vrijwilliger van het jaar

Er is in 2017 besloten om de verkiezing vrijwilliger van het jaar anders te gaan organiseren. De vrijwilligers van het jaar van de afgelopen drie jaar (Mike Hemmink, Gerard Kielstra en Jolande Eelderink) kiezen samen de vrijwilliger van het jaar!

 

Antwoordstrook

Naam: …………………………………………………………………………………………………………………….

 

Emailadres: ………………………………………………………………………………………………………………

 

Meldt zich met/zonder* partner aan voor de vrijwilligersavond op vrijdag 10 mei 2019.  Inleveren uiterlijk zondag 5 mei in de bus in de kantine, of per email info@vvreunie.nl

*doorhalen wat niet van toepassing is.