Meidenvoetbal

De tijd dat voetbal alleen iets voor mannen is, is al lang verleden tijd. Ook bij ST:v.v.Reünie/GSV’63 zien wij steeds meer enthousiaste meiden en dames. Een goede ontwikkeling voor het meidenvoetbal.

Binnen ST:v.v.Reünie/GSV’63 proberen wij de ontwikkeling van het meidenvoetbal te stimuleren, zodat damesvoetbal uiteindelijk gelijkwaardig is aan het mannenvoetbal. Zodoende werken wij van jongs af aan met een eenduidig plan om het meiden- en vrouwenvoetbal te professionaliseren. Middels dit plan willen wij zorgen voor een goede en gedegen opleiding waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke pijler is. Daarnaast moet het een plek zijn waar eenieder zich prettig voelt en waar eenieder plezier ervaart.

Grote groep dames en meiden

Binnen onze verenigingen beschikken wij over een behoorlijke groep meiden en dames. Zo spelen er meiden bij de jongste jeugd en de JO12. De jongste jeugd krijgt iedere dinsdagavond speciale techniektrainingen en de wedstrijden spelen zij met en tegen jongens. Daarnaast beschikken wij over een MO17 én een damesteam. Dankzij een duidelijk plan, gekwalificeerde en enthousiaste trainers/trainsters is er in een paar jaar al veel bereikt. Zo is ons damesteam in 2018 kampioen geworden en speelt de MO17 al twee jaar op het hoogste niveau. De meiden van de MO17 trainen en spelen ook wekelijks mee bij het dames team, hierdoor zal de kwaliteit en de gezelligheid toenemen.

Meiden voetbal

Onze samenwerking met het MVVA

In 2019 is het MVVA opgericht, met als doel talentvolle meiden in de Achterhoek te kunnen behouden. Ook wij werken, net als 35 andere amateurclubs, nauw samen met het MVVA. Zo hebben 3 talentvolle jonge meiden uit de JO12 meegedaan tijdens de selectiedagen voor het eerste MO13-team meegedaan in 2019. Deze selectietrainingen werden gegeven door jeugdtrainers van de Graafschap. Van de 84 talenten bleef er uiteindelijk een klein clubje over. Een van onze meiden heeft helaas het selectieteam niet gehaald, maar staat wel op de reservelijst met nog 4 anderen. Een super goede prestatie. Dit goede initiatief wordt door de vereniging volledig omarmt. Wil je meer weten over het MVVA? Kijk dan op de site van MVVA.

Wat betreft ST:v.v.Reünie/GSV’63 is dit nog maar het begin. De komende jaren willen wij volop investeren in het meiden- en damesvoetbal. Onze doelstelling is dan ook om de komende jaren met plezier, beter te leren voetballen. Wij geloven dat iedere speelster talent heeft en aan ons om dat eruit te halen!

Meer informatie over meidenvoetbal bij ST:v.v.Reünie/GSV’63

Ben jij geïnteresseerd? Kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen bij deze leuke vereniging. Je kunt altijd gratis meetrainen met leeftijdsgenoten. Wil je meer informatie ontvangen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via info@vvreunie.nl!

Damesvoetbal BorculoMeidenvoetbal BorculoMeiden voetbalDames voetbal