Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Heb jij zin om te voetballen of zoek je een vereniging voor je kind om te voetballen?

Je bent dan van harte welkom bij voetbalvereniging Reünie!

De voetbalvelden van de voetbalvereniging Reünie liggen in het centrum van Borculo. Ons sportpark is bovendien volop in ontwikkeling.

Reünie heeft met de jeugd een samenwerkingsverband met de voetbalvereniging GSV ’63 uit Geesteren. En sinds dit seizoen hebben wij samen met GSV ’63 en v.v. DEO gezamenlijk een drietal meidenteams.

Zonder plezier geen ontwikkeling en geen ontwikkeling zonder plezier

Door goede faciliteiten en begeleiding te bieden, proberen wij onze jeugdspelers zich met plezier te laten ontwikkelen op voetbalgebied. En ieder op zijn of haar eigen niveau, want iedereen doet mee. Onze jeugd speelt en traint met spelers van vergelijkbaar niveau, tegen spelers van vergelijkbaar niveau.

Wij constateren dan ook trots dat onze jeugd op oudere leeftijd niet afhaakt. Het plezier in het voetbal en de gezelligheid van deze teamsport maakt dat praktisch bijna alle jeugdleden alle leeftijdsklassen doorlopen. Van Onder 9 tot Onder 19.

Naast het voetbal organiseren we veel activiteiten. Denk hierbij voetbaltoernooien, zaalvoetbaltoernooien, sinterklaasfeest, voetbalkampen en natuurlijk de feestelijke afsluitingen van het seizoen.

Goed om te weten:

• Kinderen kunnen altijd een aantal keren kosteloos meetrainen om te kijken of zij het leuk vinden
  • We trainen 2 keer in de week ( mini’s 1 keer)
  • We trainen op natuurgras (vanaf september 2021 ook op kunstgras)
  • Jeugdwedstrijden worden op zaterdag gespeeld
  • Je krijgt (minimaal) een voetbaltenue te leen, voor trainingskleding zorg je zelf
  • De contributie-bedragen staan hier onder

Waar wacht je op? Meld je aan via ons aanmeldformulier of  mail naar leden@vvreunie.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

We zien je graag bij v.v. Reünie!

Leeftijd Betaling per jaar Betaling per kwartaal
0 -3 jaar 20 n.v.t
Minipups 40 10
O7 08 09 010 80 20
O11 012 013 100 25
O14 015 120 30
O16 017 018 019 140 35
Senioren 214 53,50
Zaalvoetbal 92 23
Niet spelend lid 84 21
Donateur 20 n.v.t

De inning van de contributie en het kledingleaseplan loopt via ClubCollect.

Afmelden

Er is ons veel aan gelegen om je als lid te behouden, maar wil je toch stoppen dan kan je dit schriftelijk doen door je af te melden bij de ledenadministratie via leden@vvreunie.nl

Wijzigingen of opzeggingen kunnen alleen plaats vinden per 1 juli en dienen tenminste 4 weken van tevoren gemeld te zijn. Bij tussentijdse opzeggingen dient men de contributie te betalen tot 1 juli. Behoudens in geval van bijzondere omstandigheden kan hier door het bestuur van worden afgeweken.