Verscherpte maatregelen tegen coronavirus

Het kabinet heeft maandagavond nieuwe maatregelen tegen het coronavirus bekendgemaakt. Dit heeft helaas ook consequenties voor het voetbal en dus ook voor v.v. Reünie.

Geen publiek bij trainingen en wedstrijden
De wedstrijden en de trainingen van alle teams mogen gewoon doorgaan. Publiek rondom de velden is echter niet meer toegestaan tot tenminste 20 oktober 2020.
Begeleiders, trainers, leiders, vrijwilligers, bestuur- commissieleden in functie mogen op het sportpark aanwezig zijn. Chauffeurs van bezoekende teams worden als begeleiders gezien en mogen aanwezig zijn bij de wedstrijd. Ouders die bij trainingen ondersteunen zijn begeleiders.

Training en wedstrijden
De komende drie weken komt iedereen, jeugd, senioren en begeleiding (indien mogelijk) omgekleed voor de training en wedstrijd op het sportpark. Er is een kleedkamer beschikbaar om je tas neer te zetten. Kostbaarheden laat je thuis of geef je tijdens de training/wedstrijd in bewaring bij de begeleiding. Iedereen doucht thuis. De tegenstander heeft de mogelijkheid om na de wedstrijd te douchen. Aan iedereen het dringende verzoek om direct na de training/wedstrijd het sportpark te verlaten.

Uitwedstrijden
Bij uitwedstrijden komt alleen de trainer/ leider op het sportpark om materialen etc. op te halen. Spelers en chauffeurs verzamelen buiten de poort. Ouders die met de auto meerijden naar wedstrijden als vervoerders van spelers onder de 17 jaar zijn begeleiders en mogen de wedstrijd bezoeken. Maximaal 4 chauffeurs per team als begeleiding.
Kijk hier ook naar het protocol van de tegenstander deze kan afwijken.

Kantine
De kantine van v.v. Reünie (in de rol als sportkantine) is vanaf dinsdag 29 september voor tenminste drie weken gesloten. Alleen de naschoolse opvang Avonturijn en het
Graafschapcollege, hybride leren kunnen gebruik maken van de kantine en BSO ruimte. Op wedstrijddagen zal er koffie/thee voor begeleiders klaar staan in de hal. Drinken in de rust voor spelers wordt voor gezorgd. Zie ook het aangepaste coronaprotocol.

Blijf gezond!

Bestuur v.v. Reünie