Vacature heren 2

Vacature trainer Heren 2 v.v. Reünie Borculo

Voetbalvereniging Reünie uit Borculo zoekt voor het volgende seizoen 2020-2021 een gemotiveerde trainer UEFA C voor haar tweede herenelftal, momenteel uitkomend in de 2e klasse zondag Oost.

Wij vragen/zoeken een trainer die:

• die in het bezit is van het diploma UEFA C;
  • gedreven en ambitieus is en daarnaast ook duidelijk leiderschap toont;
  • positief ingesteld is en die spelers kan motiveren en stimuleren om tot hogere prestaties te komen;
  • consequent is. Discipline staat hoog in zijn vaandel. Hij stelt duidelijke eisen aan spelers en neemt maatregelen bij het in gebreke blijven;
  • oog heeft voor het verenigingsbelang;
  • het verzorgen van de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en de begeleiding en coaching op de zondag tijdens de wedstrijden op zich neemt;
  • om kan gaan met een jonge en ambitieuze groep met toekomstperspectief;
  • de noodzakelijke aandacht heeft voor doorstroming en inpassing van jeugdspelers;
  • goed communiceert en samenwerkt met o.a. de elftalbegeleiding, de trainer van het 1e elftal, de trainer van de JO-19, de coördinator voetbalzaken en het bestuurslid voetbalzaken;
  • in staat is goed te communiceren met verschillende geledingen binnen de vereniging.

Wat bieden wij?

• Een overeenkomst voor tot het eind van het seizoen 2021. met (in geval een succesvolle samenwerking en volle tevredenheid) een optie voor 1 opvolgend seizoen.
  • Goede trainingsfaciliteiten en een prettige clubcultuur
  • Korte en heldere lijnen binnen de cluborganisatie
  • Toekomstperspectief met een stabiele jeugdafdeling waarin samen wordt gewerkt met GSV ’63 uit Geesteren waarvan de selectieteams minimaal in de 1e klasse actief zijn;
  • Een marktconforme vergoeding

Graag ontvangen wij uw motivatie met een bijgevoegde CV uiterlijk 14 februari 2020 via het mailadres info@vvreunie.nl t.a.v. Jeffry Wansink. Op basis van de ingekomen reacties zal er een selectie worden gemaakt en zal de sollicitatiecommissie, op basis van te voeren gesprekken met een of meerdere kandidaten, advies aan het bestuur uitbrengen zodat tot aanstelling van de nieuwe trainer kan worden overgegaan.