v.v. Reünie start unieke spaaractie samen met Coop Borculo

Samen met Coop Borculo gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:
• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken
• iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke vv Reunie-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
• een bidon, poster, showergel, broodtrommel, telefoonhoesje etc.
• bij Coop Borculo kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
• naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het vv Reunie-logo; kortom voor ieder wat wils!
• per verzilverde zegel in je fanshop vloeit direct een bijdrage in de clubkas van vv Reünie!

Goed om te weten:
• op alle artikelen zal het logo van vv Reunie gedrukt worden;
• de Coop Borculo ClubFund-actie start 12-10-2019;
• er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie op 11-10-2019;

Fotografie:
Maar eerst de fotografie! De leiders/-sters zullen op korte termijn geïnformeerd worden wat er van het team verwacht wordt en wanneer de fotosessie precies per team plaats vindt.
We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.

Voor meer informatie kijk je het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=gyQ3rx37EOA&list=UUF6ilUcs7QSmkwhxWnhNYaQ!