Update coronamaatregelen 14 oktober

Beste leden, zoals jullie hebben kunnen zien gaat het helaas nog steeds niet goed in Nederland qua besmettingen. Vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur geldt daarom, aanvullend op ons Corona protocol, het volgende:

• Voor spelers van 18 jaar en ouder zijn teamsporten voorlopig niet toegestaan. Dat wil zeggen dat er voorlopig geen trainingen en wedstrijden zijn voor alle seniorenteams.
  • Voor de Onder 19 teams geldt dat alleen de spelers jonger dan 18 jaar kunnen trainen.
  • Voor spelers jonger dan 18 geldt dat teamsport is toegestaan. De trainingen van allejeugdteams blijven dus, conform het huidige trainingsschema, plaatsvinden.
  • Kleedkamers en kantine blijven gesloten. Kleedkamers kunnen wel spullen neergelegdworden.
  • De competitie is voorlopig stilgelegd. Dit betekent geen uit en thuiswedstrijden voor alle jeugdteams.

De KNVB komt naar aanleiding van de maatregelen nog met aanvullende informatie. Zodra die informatie beschikbaar is zullen we bekijken wat er eventueel nog mogelijk is voor de jeugd en senioren. Wij informeren hierover de trainers en zullen via onze website jullie op de hoogte houden.

Vriendelijke groeten,