Uitnodiging voor onze vrijwilligers!

Zaterdag 13 maart aanstaande organiseren wij speciaal voor onze vrijwilligers een TOET-TOET feestje

In deze tijd gebeuren veel dingen anders dan anders, ook voor onze vrijwilligers. We doen er samen alles aan om ons aan de richtlijnen te houden en toch onze club draaiende te houden.

We willen – zoals elk jaar – onze vrijwilligers bedanken. De waardering voor jullie is het afgelopen jaar alleen maar toegenomen!
Daarom willen we jullie ook dit jaar heel graag bedanken.

Vanwege de coronamaatregelen ziet dat bedankje er nu wel wat anders uit. In plaats van een gezellige avond in een volle kantine organiseren we op zaterdag 13 maart het Toet-Toet feestje op de parkeerplaats van ons sportpark.
Deelnemen kan met de auto, fiets of te voet.

Laat ons vóór 11 maart aanstaande weten of en hoe laat je wilt komen in verband met de corona maatregelen. Natuurlijk is je partner ook welkom!

We raden je aan om via de Hoflaan/Haarloseweg naar het sportpark te komen.

Klik hier om je aan te melden voor het TOET-TOET feestje!