Tonny Sigger overleden

‘Ze wist nog maar zo kort dat ze ziek was en nu is ze er al niet meer’

Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van

Tonny Sigger – Bröcker

Tonny was jarenlang actief betrokken bij v.v. Reünie. Zo was ze onder meer voorzitter van de PR- en informatiecommissie van v.v. Reünie. Vanuit deze functie verzorgde ze diverse verslagen en persberichten en beheerde onze Facebookpagina en website. Tonny was ook onze fotografe en heeft de meeste leden wel eens op de foto gezet. Haar stem was alom bekend doordat Tonny de omroepster was van de thuiswedstrijden van Reünie Heren 1. Naast al deze activiteiten hield Tonny gewoon van het voetbalspelletje zelf. Samen met haar man Anton bezocht ze als het even kon alle uit- en thuiswedstrijden van Heren 1. Dit leverde haar een keer de terechte titel van supporter van het jaar op.

Wij zullen Tonny herinneren met veel respect voor alles wat ze voor de v.v. Reünie deed, als een echte clubvrouw die het beste voor had met de vereniging. Een attente, betrokken en hartelijke vrouw, die heel erg gemist gaat worden. Tonny, bedankt voor je ongekende betrokkenheid en toewijding bij v.v. Reünie.

Het Bestuur, ereleden, leden en vrijwilligers van v.v. Reünie wensen Anton, Remco, Muriël, Riek, Ans, Gerrit en Pim heel veel sterkte met dit plotselinge verlies.

Tonny Sigger-Brocker kaart