Supergezellige Bazaar, met uitslag huis aan huis verloting

Zondagmiddag 11 november werd voorafgaande aan de trekking van de huis aan huis verloting het jaarlijkse Rad van Avontuur georganiseerd. Dankzij de geweldige opkomst van alle senioren teams en belangstellenden werd het een gezellige en onvergetelijke zondagmiddag .

Om 13.00 uur gaf Geri Elschot de eerste slinger aan het rad en begonnen we aan een hele gezellige middag. Er waren heel veel mooie en lekkere prijzen te winnen. De lotenverkopers  Mattie Krabben, Gerard Jaspers, Wim Veldhoen en Bram Reijntjes waren dan ook elke ronde in een mum van tijd hun loten kwijt. Natuurlijk werd alles nauwlettend in de gaten gehouden door Gerard ten Bras, terwijl zijn vrouw Janny de financiën beheerde. Aan het eind van de middag waren er dan ook alleen maar tevreden gezichten.

Om 18.00 uur werd alles in gereedheid gebracht voor de trekking van de huis aan huis verloting, die werd verricht door Jade Wolterink, zij was lang geleden het eerste meisjes lid van Reünie. Leuk was het dat 3 van de prijzen, waaronder de hoofdprijs werden gewonnen door Reünie mensen. Zo won 2de elftal speler Ferdy Raaben een vleesplank van Slagerij Henk, Peter van Dalen trainer van Reünie 2, een boodschappenmand en de hoofdprijs, een reischeque  ter waarde van €300,00 ging naar Jolanda Eelderink.

Wat waren we vandaag weer blij met ons kantinepersoneel, bazaarcommissie , schoonmakers ,lotenverkopers maar ook aan al degene die dit mogelijk hebben gemaakt door de loten te kopen. Dank jullie wel!

11-11-2018 huis aan huis verloting