Super gezellige vrijwilligersavond!

Het is een goede gewoonte om 1x per jaar al onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet want zonder vrijwilligers geen Reünie. Het bestuur had dit jaar Venderbosch Evenementen gevraagd om een Pub Quiz te verzorgen en dat leverde heel veel hilarische momenten op.

Nadat de eerste ronde van de quiz was gespeeld nam onze voorzitter, Robert Rinders het woord. Robert had een prachtig gedicht over de vrijwilliger gevonden op internet, waarmee hij alle vrijwilligers bedankte:

De vrijwilliger

Hart van goud

uit het juiste hout

leeft

geeft

en draagt bij

steunpilaar van deze maatschappij

handen uit de mouwen

mannen en vrouwen

wat zijn ze prachtig

en vereend, oh zo krachtig

vrij

en blijvend

maar nooit vrijblijvend

geen loze beloftes

voeg de daad

bij het woord

onbaatzuchtig

bescheiden

uniek in zijn soort

Hierna gaf Robert het woord aan Jolanda Eelderink, die daarna de vrijwilliger van het jaar bekend maakte, waarna de volgende rondes van de quiz werden gespeeld. Tja en het kon niet mooier, want ook onze vrijwilliger van het jaar, Marc Peters, zat in de groep, die won.

Na de quiz bleef het nog lang onrustig op de Wildbaan. Het was een zeer geslaagde vrijwilligersavond.