Super gezellig Dies van den Berg toernooi!

Donderdag 3 januari organiseerde Reünie alweer voor de 27ste keer het Dies van den Bergtoernooi voor de JO8 en JO9. ’s Morgens was het de beurt aan de JO8. En de teams moesten echt aan de bak, want omdat er vier teams meededen duurden de wedstrijden 18 minuten en dat is best wel lang, zeker als je twee wedstrijden achter elkaar moet spelen, dan zijn de beentjes aan het eind best wel moe. Nadat iedereen zijn wedstrijden had gespeeld werd de stand opgemaakt, waarna de winst naar Sp.Neede ging, GSV’63 werd 2de, Reünie 3de en Lochuizen 4de. Fijn was het dat er voor alle teams een beker was met ook nog een zakje chips.

Tussen de beide toernooien was er een korte pauze, maar de kleine voetballertjes waren toen ineens niet moe meer. Het hele veld stond in één keer vol met wel hééééééééél veel spelertjes van alle teams, die gezellig samen gingen spelen tegen de leiders. Wat geweldig. Aan het eind ploften de leiders met vuurrode konen uitgeteld op de bank, terwijl de JO9 nu aan het echte werk ging beginnen.

Ook hier mooie wedstrijden, waarbij GSV’63 gelijk speelde tegen Twenthe en Twenthe daarna ook nog tegen Ruurlo 1-1 speelde was de toernooi winst voor GSV’63, voor Twenthe en Ruurlo, terwijl de 4de en 5de plaats voor Reünie en Rietmolen waren. Ook nu was er voor elk team een beker, die werd uitgereikt door de organisator Remco van den Berg, zoon van de naamgever van het toernooi Dies van den Berg. Remco bedankte natuurlijk ook de scheidsrechters Annemarie Mol en Marco Lievestro, want zonder hen was er geen toernooi geweest.

Remco bedankt voor de vlekkeloze organisatie.

Deelnemende teams: