Stem op v.v. Reünie bij Rabo ClubSupport!

Vanaf vandaag kun jij jouw stem uitbrengen op een vereniging naar keuze voor Rabo ClubSupport en v.v. Reünie doet mee! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Wat is Rabo ClubSupport?

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als Rabobank-lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Ons doel

Ons doel van de Rabo ClubSupport is het verder verduurzamen van ons sportpark. Hierin hebben we al enkele stappen gemaakt, maar we hebben hulp nodig om hier de volgende stap in te zetten. Het raamwerk van onze gebouwen zijn niet goed geïsoleerd en beschadigd waardoor deze aan vervanging toe zijn. Hier hebben wij jouw hulp bij nodig! Breng nu jouw stem uit via de Rabo App of online via rabobank.nl/clubsupport!

Het zou super zijn als we met z’n allen ervoor kunnen zorgen dat deze volgende stap naar een duurzaam sportpark verwezenlijkt wordt! Heb je vragen over hoe je kunt stemmen? Neem gerust contact met ons op via Facebook of mail naar pr@vvreunie.nl en wij helpen je graag verder.