St.Reünie/GSV’63 JO13-3 naar de Graafschap

Ieder seizoen wordt Reünie door De Graafschap uitgenodigd een team af te vaardigen voor de vlaggenparade tijdens een van de thuiswedstrijden.

Dit keer mocht de JO13-3 Reünie vertegenwoordigen tijdens de thuiswedstrijd van De Graafschap tegen FC Utrecht. Aangevuld met enkele gastspelers werd fanatiek gevlagd toen de spelers het veld betraden, aangevoerd onder andere door onze eigen Pim Teerink, die – in een tenue van De Graafschap – een van de assistenten mocht begeleiden. In de rust mochten de jongens en het meisje ook nog proberen zoveel mogelijk punten te scoren tijdens het Gaten schieten om de Jan Vreman Bokaal.

Hoewel iedereen van mening was dat er wel betere wedstrijden op de Vijverberg zijn gespeld, hebben de spelers, maar ook hun begeleiders, genoten!