Scoor voor Reünie met de VriendeLoterij

Scoor voor Reünie met de VriendenLoterij

Op woensdag 25 november aanstaande organiseert v.v. Reünie een belactie – gefaciliteerd door de VriendenLoterij – om op deze manier een bijdrage in te zamelen voor het verduurzamen van ons sportpark De Wildbaan.
Jullie kunnen – als lid van onze voetbalvereniging – ons daarbij helpen!

Tussen 18.45 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag mee te spelen met de VriendenLoterij voor Reünie. Het is de moeite meer dan waard, want:

• minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan de verduurzaming van De Wildbaan.
  • zelf maak je als deelnemer van de VriendenLoterij ook maandelijks kans op fantastische prijzen.
  • de VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht.

Wat levert het Reünie op?
Een lot voor de VriendenLoterij kost maandelijks € 14,00. Speel je een jaar lang met dit lot mee, dan levert dat Reünie € 78,40 op. Dus wanneer 50 leden van Reünie een jaar lang met één lot meespelen, komt dit dus op bijna € 4.000,00! En zelf maak je elke maand kans op één van de vele prijzen. Voor een indruk van de maandelijkse prijzen, klik je hier!

​Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we kunnen verduurzamen. Beter voor de club, voor het milieu en beter voor onszelf!

Houd dus je telefoon extra in de gaten aanstaande woensdag!