Reünie moet op zoek naar een nieuwe trainer

Nog niet zo lang geleden verlengde Peter Jansen zijn contract met v.v. Reünie. Helaas moeten wij nu toch op zoek naar een nieuwe trainer voor ons 1e elftal.

“Peter heeft sinds zijn komst bij Reünie op iedereen van de club een grote indruk gemaakt. Bij de spelers vanwege zijn meer dan prikkelende trainingen van hoog niveau, maar ook bij de technische commissie en het bestuur vanwege zijn visie.” aldus onze waarnemend voorzitters, Jeroen ten Bras en Paul van der Stelt. “We waren graag nog een seizoen met Peter doorgegaan en dat geldt eigenlijk voor iedereen binnen de vereniging. Maar wanneer iemand als Peter door een reorganisatie in zijn werkkring de kans krijgt om zich te verbeteren, dan kun je niet anders dan hem die kans gunnen”.

Peter Jansen laat onze selectie achter die ook komend seizoen weer hoopt mee te doen om de bovenste plekken in de 4e klasse. Wij gaan nu op zoek naar een waardig opvolger.