Programma Dies van den Berg toernooi

Het is bijna tijd voor de 28ste editie van het Dies van den Berg toernooi, georganiseerd door v.v. Reünie in ‘t Timpke. Deze vindt dit jaar plaats op maandag 30 december.

Dit jaar zijn er twee poules waar in gespeeld wordt, er is zowel een JO9 als een JO10 poule. Beide poules bestaan uit vijf teams uit de regio.

Wedstrijdreglement

1. De wedstrijden worden geleid door scheidsrechters van v.v. Reunie. Hierin worden de Futsal spelregels voor een groot deel gehanteerd. Beslissingen die door de scheidsrechters worden genomen zijn bepalend.
    • Er wordt met 5 tegen 5 gespeeld, waarvan 1 van de 5 de doelman is. Men mag doorlopend wisselen, dit kan alleen bij de middellijn.
    • Er wordt gespeel met het juiste schoeisel (geen zwarte zolen)
    • Als veld geld de zwarte lijn aan de tribunekant en aan de andere kant (muur)  word gewoon doorgespeeld..De wedstrijd wordt vanaf het midden begonnen met een aftrap door het team dat als eerstgenoemde op het wedstrijdprogramma staat. Deze doen ook de hesjes aan bij gelijk uitziende kleding..
    • Het eerstgenoemde team verdedigt het doel aan de overkant van de kantine.
    • De wedstrijden duren 18 minuten.
    • De keeper mag de bal niet uit de handen schieten.
    • Als de bal over de zijlijn is, wordt deze middels een intrap weer in het spel gebracht.
    • Er mag niet rechtstreeks worden gescoord uit een spelhervatting.
    • Bij elke spelhervatting moet er voldoende afstand worden gehouden.
  2. De teams dienen 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij het speelveld gereed te staan.
  3. Indien meerdere teams gelijk eindigen in de poule dan beslist het doelsaldo, indien dit ook gelijk is beslist het aantal doelpunten vóór.
  4. Als er geen beslissing is dan worden er strafschoppen genomen door 3 verschillende spelers. Bij gelijke stand na 3 strafschoppen gaat men door met om en om nemen van strafschoppen tot de ene partij één doelpunt meer heeft gescoord dan de andere, telkens door een andere speler die nog geen strafschop heeft genomen.
  5. De tijdwaarneming wordt centraal geregeld.
  6. v.v. Reünie zorgt voor hesjes bij gelijk uitziende kleding.
  7. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding.
  8. v.v. Reünie is niet aansprakelijk voor de schade toegebracht aan derden en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal. Een ieder speelt voor eigen risico.

Benieuwd naar het programma van deze dag? Deze vind je in onderstaande link!

Wij wensen iedereen veel plezier en succes morgen!