Informatiecommissie

Naast plezier in het voetbal vinden we het ook belangrijk dat iedereen op de hoogte is van alles wat er op de vereniging gebeurd. De Informatiecommissie doet haar best om iedereen 24/7 op de hoogte te houden van wat er gaande is op de vereniging.

Vanaf 2019 beschikt v.v. Reünie, naast de website, Facebook-pagina en Twitter-pagina, ook weer over een actief Instagram account! Er zijn genoeg kanalen die up-to-date gehouden moeten worden, dus wij kunnen jou hulp goed gebruiken!

Lijkt het je leuk om het nieuwe lid van de Informatiecommissie te worden? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via pr@vvreunie.nl! Ook voor het aanleveren van content kan je bij dit email-adres terecht.

Lynn Eelderink