Sponsorcommissie

Onze prachtige club kan niet zonder onze sponsoren. Laat u informeren door onze enthousiaste commissie om te kijken wat u voor v.v. Reünie kan betekenen en wat u daar allemaal voor terugkrijgt.

Klik hier

Kantinezaken

Welke vereniging kan nog zonder enthousiaste vrijwilligers in de kantine? Geen een! Wij dus ook niet. Benieuwd hoe jij kan helpen?

Klik dan hier!

Kledingbeheer

Ieder seizoen lopen onze spelers en speelsters er weer goed bij. Dit hebben wij mede te danken aan onze toppers van kleding beheer!

Lees verder

Activiteitencommissie

v.v. Reünie draait niet alleen om het plezier tijdens het voetbal, ook hebben wij graag samen plezier naast het voetbal. De activiteitencommissie organiseert ieder jaar weer leuke activiteiten.

Lees verder

Accommodatiebeheer

De vrijwilligers van het accommodatiebeheer zorgen ervoor dat onze velden en netjes bijlagen, de kleedkamers in orde zijn, zij zorgen er voor dat ons complex er zo goed mogelijk uit ziet.

Lees verder

Vrijwilligerscommissie

De vrijwilligerscommissie houdt zich bezich met het aantrekken van nieuwe vrijwilligers en het helpen van onze huidige, top vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen v.v.Reünie!

Lees verder

administratieve zaken

Onderwerpen die vaak niet meteen in je op komen wanneer je aan een voetbalvereniging in Borculo denkt, zijn boekhouding, financiën, ledenadministratie. Toch zijn dit belangrijke zaken. Commissie Administratieve Zaken regelt dit.

Lees verder