Ontzettend gezellige vrijwilligersavond

Als vereniging zijn wij erg blij met de vrijwilligers die we hebben en wij organiseren dan ook ieder jaar een vrijwilligersavond als blijk van waardering. Afgelopen vrijdag was het weer zover, om 8 uur begon onze kantine vol te stromen met vrijwilligers. Na een hapje en een drankje was het tijd om de vrijwilliger van het jaar bekend te maken: Hans Bussing, deze topper is al ruim 20 jaar te vinden op onze velden in diverse functies.

Vervolgens was het tijd voor een van de leuke spelshows van Venderbosch Evenementen. De kantine werd verdeeld in vijf teams die vervolgens de strijd met elkaar aangingen in diverse spellen. Het doel was om het meeste geld bij elkaar te harken met het team. Hierbij ging het niet alleen om kennis, maar ook om uithoudingsvermogen en snelheid. Uiteindelijk zijn ‘Hans en zijn grietjes’ er met de winst vandoor gegaan.

Na de spelshow was er nog genoeg tijd om gezellig te kletsen onder het genot van een paar drankjes. Het was een geslaagde en gezellige avond. Vrijwilligers bedankt! Zonder vrijwilligers geen vereniging.