Loopgroep vindt onderdak bij Reünie

Op dinsdag 10 mei gaat de training van de loopgroep Run2gthr bij  v.v.Reünie van start.

Deze looptraining wordt gehouden op dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 uur en de  loopgroep maakt dan gebruik van twee kleedkamers.

runnen

LOOPGROEP BORCULO 10 MEI VAN START!

Op dinsdagavond 10 mei start Run2gthr met een loopgroep in Borculo onder leiding van trainer Stefan Scanu, bekend van het succesvolle ARGO Topteam uit Doetinchem.

Startlocatie: V.V. Reünie Sportpark “De Wildbaan” Borculo …
Tijdstip: dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 uur
Lidmaatschap: € 50,- per kwartaal (dat is slechts € 3,85 per week!)
Er zijn kleedkamers met douches beschikbaar

Run2gthr  verzorgt looptrainingen voor iedereen, van (beginnende) recreatieve lopers tot wedstrijdlopers. Iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, die op ontspannen wijze onder deskundige begeleiding wil leren hardlopen is welkom!

Bij de trainingen staat plezier voorop. Een training duurt ± 75 minuten en bestaat uit: rustig inlopen, losmakende oefeningen, loopscholing/-techniek, kerntraining (meestal een vorm van intervaltraining) en een cooling down.

Loop je al een tijdje hard, of heb je in het verleden gelopen, maar heb je even wat stimulans nodig? Loop een aantal weken mee en je hebt de smaak weer helemaal te pakken! Ook als je wilt toewerken naar een goede tijd op een loopevenement kan Run2gthr je helpen.

Voor meer informatie of aanmelding voor een proeftraining kun je contact opnemen met: Stefan Scanu, info@run2gthr.nl of tel. 06-33608888.