Invoeren statiegeld op kleine plastic flesjes

Met ingang van 1 juli 2021 is het wettelijk verplicht om ook op kleine plastic flesjes statiegeld te heffen, ook voor ons als voetbalclub.

Vanwege deze invoering zijn alle prijzen in de kantine aangepast. Alle frisdrank, chocomel/fristi, water en AA-drink kost met ingang van heden € 1,90 (incl. €0,15 statiegeld).

Bij v.v. Reünie kun je je flesjes niet inleveren om statiegeld terug te ontvangen (verenigingen zijn geen verplicht innamepunt). Wel kun je je flesjes doneren in een speciale afvalbak met daarop een speciale sticker (zie afbeelding). Het geld dat dit oplevert gaan we besteden aan het 90-jarig jubileumfeest dat volgend jaar plaats zal vinden. We hopen op deze manier een leuk bedrag op te halen om er een extra leuk feest van te kunnen maken!