Hoofdtrainer Peter Jansen verlengd zijn contract bij v.v. Reünie

Hoofdtrainer Peter Jansen heeft zijn contract bij voetbalvereniging Reünie met één seizoen verlengd. Dat gebeurde na een positief advies van de technische commissie en de spelersgroep van de club. Peter heeft het uitstekend naar zijn zin bij Reünie en zijn werk is nog niet klaar.

Peter begint dan aan zijn 4e seizoen bij Reünie. Door de coronacrisis is het vorige seizoen helaas niet uitgespeeld en dit seizoen zijn we pas 3 wedstrijden onderweg. De eerste selectie van Reünie doet het prima onder leiding van hoofdtrainer Peter Jansen. Het team had een goede  start van het seizoen, 3 wedstrijden gespeeld en de maximale 9 punten behaald. Ook dit seizoen is het afwachten hoe en of de competitie wordt uitgespeeld.