Grote opkomst NL Doet-actie!

Met dit lekkere weer krijg je zin om de handen uit de mouwen te steken, en dat is ook wat een grote groep vrijwillige afgelopen zaterdag heeft gedaan tijdens de NL Doet-actie bij v.v. Reünie!

Dankzij de grote opkomst van vrijwilligers zaterdag zijn er veel werkzaamheden uitgevoerd. Om 8 uur stond de koffie al klaar en werd het tijd om aan de slag te gaan. Ramen lappen, onkruid wieden, kanten snijden; alles werd gedaan. De tegelpaden, dugouts en tribune zijn weer opgeschoond en ook de fietsenstalling is onder handen genomen. Er is veel werk verricht in een korte tijd waardoor ons complex er weer schitterend bij ligt!

Nadat alles klaar was, was er nog tijd om na te praten onder het genot van een drankje. Uiteraard op afstand. We willen iedereen ontzettend bedanken voor hun inzet, jullie hebben het super gedaan!