Geslaagde Reüniedag 2019

Zondag 26 mei was het een drukte van belang met activiteiten op ons sportcomplex De Wildbaan. Alle seniorenteams (behalve het damesteam) speelden hun laatste competitiewedstrijd. Voor het eerste team was een overwinning van belang i.v.m. de plek op de ranglijst. Deze plek geeft aan of Reünie 1 in de eerste of tweede ronde moet aantreden van de nacompetitie die bepaald of het derde of vierde klas wordt.

Het derde en vierde elftal sloten het seizoen af met een etentje op het sportcomplex. Daarnaast had de sponsorcommissie de sponsoren uitgenodigd voor een sponsormiddag. De aanwezige jongste jeugd kon zich vermaken op het springkussen.

Als laatste activiteit heeft de vereniging ook nog de Reünie familiedag georganiseerd waar tijdens een gezellige middag de seizoensprijzen werden uitgereikt.

Om 16.15 uur nam voorzitter Robert Rinders het woord en feliciteerde het Reünie/GSV’63 JO13-1 met hun kampioenschap dat zij op zaterdag 25 mei uitgebreid hebben gevierd.

Seizoensprijzen

Topscoorder werd Mark Jacobs van het vierde elftal met 24 goals
Supporter van het jaar, de Piet Pleyte Bokaal, was voor Gerrit Geerdink
Voor de Speler van het jaar, de Eize Steg trofee, werd er door ieder team een speler genomineerd. Door middel van loting heeft Jeffrey Wansink van Reünie 2 de prijs uiteindelijk mee naar huis genomen.
Het beste doelgemiddelde van deze competitie, DE H.J. cup, was voor het 2eelftal met het doelgemiddelde van +19.
Marc Peters was tijden de vrijwilligersavond al gekozen tot vrijwilliger van het jaar en werd deze middag nogmaals in het zonnetje gezet.

Iedereen gefeliciteerd. Jullie worden opgenomen in de eregalerij van de vereniging.

Om 17.00 uur werd nog een Rad van Avontuur gehouden met leuke prijzen. Voor iedereen was er aan het eind van de dag een koud/warm buffetje.

Voor de muzikale omlijsting zorgde Hans Roerdink waarvan iedereen nog lang op de avond genoot.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor hun bijdrage aan deze dag. Ook dank aan de kantinemedewerkers van GSV’63.

Foto’s