FIFA19 toernooi: Zinderende ontknoping

Zaterdagmiddag 12 januari werd in de kantine het FIFA 19 toernooi gehouden. Het toernooi stond onder leiding van Herman Hennink en Willem Bröcker, terwijl ook Paskal Hermanns hand en spandiensten verrichtte. Voor het natje en droogje zorgde Bram Reijntjes, dus alles was tot in de puntjes geregeld.

Er werd gespeeld in poules en nadat de stand in de diverse poules was opgemaakt, werd er verder gestreden, waarbij  de finale pas na penalty’s  werd beslist! De volledige uitslag was:

1. Glenn Veenstra
  2. Tijmen de Vries
  3. Thijs Wolterink
  4. Willem kl. Severt
  5. Siem Pleijte
  6. Jelmer Bijenhof
  7. Milan Barink
  8. Yusuf Sayid

De winnaar van de Mike Hemmink trofee voor de nummer één na laatste werd Luke Horst en de hoofdprijs ging naar Glenn. Ook hij kreeg een beker en daarnaast kreeg hij 2 kaartjes voor de wedstrijd Heracles PEC Zwolle in de businessclub.

Hierna hielp iedereen nog snel even opruimen, waarna er een einde kwam aan een super gezellige middag!