Erelid Jan Bosman overleden

Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons erelid

Jan Bosman

Jan was van 1982 tot 1990 voorzitter van v.v. Reünie. * Leiderschap en bestuurservaring was Jan niet vreemd. Ruimschootse ervaring deed hij op als Districtscommissaris der padvinderij en als wethouder -waaronder sportzaken – der Gemeente Borculo. Ook de voetballerij was geen onbekend terrein voor hem, want twee van z’n dochters sloegen Reünie voetballers aan de haak en waar Jan zelf nimmer deel uit maakte van één der Reünie elftallen, kwam er toch een band met Reünie. Als eerste elftalleider kwamen zijn kwaliteiten op sportgebied naar voren en kon hij als bestuurlid worden gestrikt, wat uitmondde in het voorzitterschap van de vereniging. * (uit jaarverslag v.v. Reünie 1983)

In 1990 was Jan afgetreden als voorzitter en werd gehuldigd voor al het vele en goede werk als erelid van v.v. Reünie.

Wij zullen Jan herinneren met veel respect voor alles wat hij voor v.v. Reünie heeft betekent, als een echte clubman die het beste voor had met de vereniging. Een ervaren bestuurder, een markante persoonlijkheid.  Jan, bedankt voor je betrokkenheid en toewijding bij v.v. Reünie.

Het Bestuur, ereleden, leden en vrijwilligers van v.v. Reünie wensen de familie Bosman veel sterkte met dit verlies.