Erelid Derk Schutten overleden

Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons erelid                  

Derk Schutten

Al 79 jaar was Derk lid en in de jaren ‘50 en ‘60 speler van heren 1 en later bestuurslid van v.v. Reünie. Derk maakte deel uit van het team dat kampioen werd in de derde klasse en 5 jaar in de tweede klasse heeft gevoetbald.

In 2016 werd Derk nog gehuldigd voor zijn 75 jarig lidmaatschap van de vereniging.

Derk was jarenlang actief betrokken bij de woensdagochtendklusploeg en zorgde in zijn stofjas ervoor dat o.a. alle kleine (timmer)klusjes zoals het plaatsen van nieuwe sloten in de deuren vakkundig werd uitgevoerd. Voor aanvang van het voetbalseizoen zorgde Derk ervoor dat alle lijnen keurig op het veld stonden. Tot vorig jaar bezocht Derk elk weekend op zaterdag trouw de jeugdwedstrijden waarbij zijn grote belangstelling uit ging naar het team waar zijn kleinzoon Flin de keeper was. Ook op de zondag kwam Derk op zijn fiets de thuiswedstrijden van o.a. de heren 1 bezoeken.    

Wij zullen Derk herinneren met veel respect voor alles wat hij voor de v.v. Reünie deed, als een echte clubman die het beste voor had met de vereniging. Een rustige, betrokken man, met veel voetbal inzicht die gemist gaat worden. Derk, bedankt voor je ongekende betrokkenheid en toewijding bij v.v. Reünie.  

Het Bestuur, ereleden, leden en vrijwilligers van v.v. Reünie  wensen de familie Schutten heel veel sterkte met dit plotselinge verlies.

Derk Schutten