Voetbal Borculo

Er is weer actie op de Wildbaan!

De v.v.Reünie/GSV’63 jeugd is al weer even aan het trainen en ook de senioren zijn onlangs weer begonnen. Maar dit is niet het enige wat gebeurt op ons sportpark!

Kort na de bekendmaking van de afgelasting van het seizoen, zijn de velden in onderhoud gegaan. De klusploeg heeft een groot deel van het trainingsveld klaar gemaakt zodat hier getraind kan worden. Ook is er een duidelijke looproute gemaakt die iedereen veilig naar het trainingsveld brengt en de opkomst en het plezier zijn zeer groot.

De klusploeg zit zeker niet stil, naast dat zij het complex klaar hebben gemaakt voor de trainingen, verrichten zij nog steeds belangrijke onderhoudsklussen op ons complex. Zo zijn de doelen van het veld gehaald en krijgen zij een likje verf. De dug-outs zijn van top tot teen schoongemaakt, onkruid is gewied en de velden worden gesproeid.

Dit zijn enkele van de werkzaamheden die onze klusploeg heeft verricht, waar wij ontzettend blij mee zijn!

Klusploeg: ontzettend bedankt! Jullie zijn toppers 🤩

Echter maken  niet alleen onze verenigingen hier gebruik van, maar inmiddels hebben ook de BSO, de majorettes van Muziekvereniging Volharding en de basisscholen hun weg gevonden naar De Wildbaan.

Het is een prima gelegenheid om te sporten, te oefenen en plezier te hebben. De sportfederatie verzorgt de sportlessen voor scholen. Het trainingsveld wordt dus weer volop en veilig gebruikt.

Samen sterk 💪

Voetbal BorculoVoetbal Borculo Voetbal Borculo Voetbal Borculo Voetbal Borculo Voetbal Borculo