De vrijwilligersavond komt er aan!

Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor de vrijwilligersavond op vrijdag 7 februari.

Hiermee nodigen zij iedereen uit die zich in het afgelopen seizoen vrijwillig heeft ingezet voor onze vereniging. Mede dankzij de belangeloze inzet van deze vrijwilligers is het afgelopen seizoen een succes geweest.

Op vrijdag 7 februari begint de avond om 20:00 uur met een inloop, vervolgens zal er een activiteit worden gehouden, verzorgd door Venderbosch Evenementen. Natuurlijk wordt de vrijwilliger van het jaar dan ook weer bekend gemaakt, dit zal om 21:15 uur gebeuren. Het belooft weer een gezellige avond te worden!

Laat ons uiterlijk 2 februari weten dat je komt, dit doe je door te mailen naar info@vvreunie.nl!

De complete uitnodiging vind je via onderstaande link.

Uitnodiging vrijwilligersavond. 2020 docx