De seizoensafsluiting en het kamp waren gezellig

Afgelopen tijd was druk voor de activiteitencommissie; zowel de seizoensafsluiting van de jongste jeugd tot en met JO11 als het kamp van JO13, JO15 en MO15 vonden plaats. 

De jongste jeugd is met z’n allen op 15 juni naar Hof van Eckberge gegaan. Hier hebben ze zich de hele dag binnen én buiten vermaakt, door onder andere te bowlen en te lasergamen vloog de tijd voorbij. Een bakje patat met snack kon daar natuurlijk niet bij ontbreken.

De oudere jeugd heeft afgelopen weekend ons sportcomplex omgetoverd tot basis van hun kamp. De kleedkamers dienden als slaapkamers en de kantine had twee functies: woonkamer en zaterdagavond was het de disco. Buiten bij de overkapping werd benoemd tot beste plek om te barbecuen. Al met al een goede indeling.

Zaterdag was natuurlijk de finale van de Achterhoekcup voor de JO15-1, hiervoor is iedereen creatief geweest en heeft iedereen spandoeken gemaakt. Daarna zijn ze de bussen ingestapt naar Doetinchem, om de wedstrijd te spelen/de JO15-1 aan te moedigen. Dit was zeer geslaagd: ze wonnen de Achterhoekcup! Bij terugkomst werd er een erehaag voor hen gevormd die eindigde in een buikschuifpartij. ‘s Avonds werd er gebarbecued en een Crazy 88 door Borculo gedaan. De gekste opdrachten werden uitgevoerd, wat resulteerde in hilarische beelden. De winnaars van de Crazy 88 kregen een waardebon voor ijs, gesponsord door de Hoeksteen! Daarna werd er tot in de late uurtjes door gefeest in de kantine met DJ Hans Roerdink.

We willen iedereen die heeft meegeholpen aan deze activiteit ontzettend bedanken! Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

Foto’s jongste jeugd

Foto’s kamp