Carl te Morsche bedankt!

A1-14

Onderstaande mail ontvingen we van VIOD. Deze mail willen we graag met je delen.

Onze EHBO-er Carl te Morsche moest, nadat hij met het schoolvoetbaltoernooi al zeer adequaat gehandeld had en daarvoor de complimenten van eht ziekenhuis in Winterswijk kreeg, ook gisteren in Doetinchem in actie komen. Wederom tot grote tevredenheid!

V.V, Reünie is trots op vrijwilligers als Carl!

Goedenavond,

Vanmiddag speelde Viod2 tegen Reunie2, deze wedstrijd werd na 8 minuten onderbroken door een hagel/onweers bui. Na 25 minuten werd deze wedstrijd hervat op veld 2 omdat veld 1 onbespeelbaar was geworden door de hagel.

De wedstrijd was 10 minuten onderweg en toen hoorde iedereen een ontzettend pijnlijk geschreeuw vanaf veld 3 waarop ik besloot er naar toe te gaan. Aan de reacties te zien van alle spelers op veld 3 was dat ook nodig. Toen ik er naar toe liep, voor de dug-out van Reunie langs, vroeg mij iemand of hij mee moest gaan, hij zei, ‘ik heb EHBO’, waarop ik direct zei, graag!

Op de plaats aangekomen was dit ook echt van belang, want we zagen een voet die andersom aan het been stond. Jullie man ging direct met het slachtoffer in gesprek en is er bij gebleven tot dat hij per ambulance werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

Allereerst wil ik hem bedanken voor zijn bereidheid om direct mee te gaan om te helpen. Ten 2e wil ik hem graag op de hoogte brengen hoe het met die jongen gaat. Dit is helaas slecht nieuws, want hij heeft zijn enkel verbrijzeld en zijn kuit- en scheenbeen gebroken.

Ik heb jullie man bedankt voor zijn hulp en ben in alle commotie vergeten naar zijn naam te vragen. VV Reunie mag trots zijn op zulke vrijwilligers en wil hem via deze mail nogmaals bedanken voor zijn directe hulp.

Met vriendelijke groet,

Rene Zents