24 augustus: Doe dag!

Op zaterdag 24 augustus a.s. organiseren we onze Doe-Dag voor het onderhoud van ons mooie voetbalcomplex.

De koffie staat ’s morgens om 8.00 uur klaar en daarna starten we om 8.30 uur met diverse onderhoudswerkzaamheden op en rondom de velden en gebouwen. Graag zelf divers tuingereedschap meenemen.

Om 12.30 uur sluiten we het geheel af met voor elke vrijwilliger een hapje en een drankje.

Het zou fijn zijn, wanneer heel veel leden, maar ook ouders van jeugdleden en verder iedereen die v.v. Reünie een warm hart toedraagt, komt helpen zodat ons complex er bij het begin van de competitie weer keurig verzorgd bij ligt.

We zouden graag zien dat van elk senior-, dames- en A-team minimaal drie personen aanwezig zijn.

Kom gezellig een ochtendje helpen, vele handen maken licht werk!

Wel graag even aanmelden.

Opgeven graag voor donderdag 22 augustus.

Opgave aan accommodatie@vvreunie.nl

Tot zaterdag 24 augustus!

Onderhoudsgroep v.v. Reünie