Tweede gezamenlijke sponsoravond Borculose sportverenigingen. Copy

Op donderdag 7 februari wordt er een sponsoravond georganiseerd voor sponsoren van Borculose sportverenigingen. Reünie en v.v. Deo hebben twee jaar geleden samen met de Sport Federatie Berkelland het initiatief genomen voor deze avond genomen, waarbij ook G.V. BorchloKV Olympia ’22Kerkemeijer Gemini en Tennisvereniging ABTC De Wildbaan aanhaakten.

Frank Krake, alias de rampenondernemer zal donderdag 7 februari  zijn verhaal vertellen op aangeven van Eddy van der Ley. Frank heeft als ondernemer veel ups en downs meegemaakt en is schrijver van zijn biografie de Rampondernemer en het boek Rood bloed over Joop Munsterman. We hopen er met onze sponsoren een gezellige, inspirerende en ondernemende avond van te maken. Tijdens de afsluitende borrel de mogelijkheid om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Om een beeld te krijgen van de animo hopen we dat de sponsoren zich willen aanmelden voor 31 januari. Dat kan vanaf nu via  john@sportfederatieberkelland.nl of via 0545-476727.

SPONSOREN KUNNEN ZICH NOG AANMELDEN VIA BOVENSTAANDE MAIL OF TELEFONISCH.

Lees de volledige uitnodiging hieronder:

Uitnodiging 2e gezamenlijke sponsoravond Borculose sportverenigingen 7 feb 2019