Zondag gezellig fietsen en voetbal kijken in Geesteren

Het bestuur van GSV’63 nodigt ook alle leden en vrijwilligers van Reünie uit voor de “Familiedag fietstocht” van GSV’63 op zondag 2 september.
Ook iedereen die gewoon wil genieten van een mooie fietstocht is van harte uitgenodigd!

Tussen 11 en 12 uur staat er een gratis kopje koffie of thee op sportpark “De Brouwer” aan de Dennendijk in Geesteren, waarna we op de fiets kunnen genieten van al het moois wat onze gemeente te bieden heeft.

De fietstocht is rond 20 km over verharde wegen. Het belooft mooi weer te worden, dus kom allemaal zondag gezellig fietsen in de omgeving van Geesteren.
Onderweg staat er een drankje voor iedereen klaar. Bij terugkomst kunnen we dan allemaal samen kijken naar de wedstrijd GSV’63 – Reünie 1.

Hier wordt ook gezorgd voor vertier voor de jeugd.
Deelname is gratis.

Een vriendelijke groet namens het bestuur van GSV’63.