Kom ook Voetballen bij v.v.Reünie

Misschien denk je er al een hele tijd over na om op voetbal te gaan of kon je er maar niet op wachten tot je vijf jaar werd!

Of is het gewoon tijd voor een transfer naar die gezellige club in Borculo. Dan ben je nu op het juiste adres!

Laten we ons nog even kort voorstellen:

Bij onze vereniging draait alles om voetbal. Dit doen we dan ook zo goed mogelijk, maar dat gaat niet zonder plezier en gezelligheid.

Of je nou in de C1 of de F4 voetbalt, plezier is er in ieder team. Daarnaast barst v.v.Reünie van de activiteiten.

Onze vereniging bruist!

De afgelopen jaren is er hard gewerkt om de jeugdafdeling bij v.v.Reünie weer op sterkte te krijgen en zoals je kunt zien is het resultaat verbluffend!

v.v.Reünie  heeft je veel te bieden, kijk rond op deze site en voor eventuele vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Direct aanmelden? Klik dan op het onderstaand formulier.

pdf
Klik op het PDF-logo om je aanmeldingsformulier te downloaden.

Lever het formulier in bij v.v. Reünie of mail het naar info@vvreunie.nl

Afmelden

Er is ons veel aan gelegen om je als lid te behouden, maar wil je toch stoppen dan kan je dit schriftelijk doen door je af te melden bij de ledenadministratie via leden@vvreunie.nl.

Wijzigingen of opzeggingen kunnen alleen plaats vinden per 1 juli en dienen tenminste 4 weken van tevoren gemeld te zijn. Bij tussentijdse opzeggingen dient men de contributie te betalen tot 1 juli. Behoudens in geval van bijzondere omstandigheden kan hier door het bestuur van worden afgeweken.
Dankzij onze vele vrijwilligers kunnen we de kosten voor jou laag houden.
type lidmaatschapbetaling per jaarbetaling per kwartaal
JO6/JO7€ 36,00€ 9,00
JO8/JO9€ 96,00€ 24,00