In Memoriam Henk Wolterink.

Op Dinsdagmorgen 18 september werden we opgeschrikt door het onverwachte overlijden van Henk Wolterink in de leeftijd van 85 jaar. Henk was in hart en nieren Reünie en hij was altijd op de Wildbaan te vinden. Zo was hij bijvoorbeeld sinds 1995 bestuurslid van onze supportersvereniging en in die hoedanigheid zorgde hij voor de medailles, die de jeugdteams ontvingen bij een kampioenschap. Altijd had hij een vriendelijk woord voor “zijn” Reünie jeugd. Verder was hij bijna dagelijks op de parkeerplaats, in de container met het oud papier, om te zorgen dat deze er netjes uitzag en dat er geen troep in belandde.

Ook was Henk een zeer trouwe supporter. Je kon hem veelal rokend aan de picknicktafel aantreffen, samen met zijn maatje Gerard Kielstra, waarmee hij alle wedstrijden van het eerste bezocht, zowel thuis als uit, zoals ook afgelopen zondag nog bij de wedstrijd Markelo 1 -Reünie 1. Henk en Gerard werden 2 jaar geleden dan ook samen uitgeroepen tot supporters van het seizoen.

Elke avond kwam hij aan de bar een kopje koffie drinken en zijn sociale contacten onderhouden met vele mensen binnen de vereniging. Van de trainers tot de spelers en de vrijwilligers: Henk maakte met iedereen een praatje en iedereen kende Henk en waardeerde hem om zijn vriendelijkheid en dat wat hij deed voor Reünie. Reünie zal Henk heel erg gaan missen, maar zijn familie natuurlijk nog veel meer.

Wij wensen de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in de komende periode.

Voetbalvereniging Reünie en Supportersvereniging Reünie.

** De crematieplechtigheid zal in besloten kring zijn, maar  zondag 23 september kunt U afscheid nemen van Henk en de familie condoleren tussen 19.30 en 20.00 uur in Hart van Berkelland, Groenloseweg 2 te Haarlo.

Het correspondentieadres is:

Margrietstraat 8,  7161 VS Neede