Maandag 16 oktober: Kies je sport, ook bij Reünie!

Maandag 16 oktober kunnen  kinderen uit Borculo kennismaken met verschillende sportverenigingen. De Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigt alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit om voor €3,- kennis te maken met een aantal sportverenigingen in Borculo. De kinderen worden zo geholpen een goede sportkeuze te maken of gewoon een lekker middagje te sporten.

De kinderen uit Borculo kunnen tijdens Kies je sport Borculo op maandagmiddag 16 oktober van 14-17 uur kennismaken met v.v. Reünie  (voetbal), KV Olympia’22(korfbal), VV Kerkemeijer Gemini(volleybal) en GV Borchlo(gymnastiek) in en om sportaccommodatie ’t Timpke (Haarloseweg 10 te Borculo) en op sportpark De Wildbaan.

Iedereen krijgt ook nog twee keer wat te drinken met iets te eten erbij.

Wij zouden het heel erg leuk vinden, wanneer je voor voetbal kiest en we zien je dan ook graag bij v.v.Reünie

Via de scholen zijn er per mail brieven verstuurd naar alle ouders. Heb je interesse, geef je dan uiterlijk 10 oktober op bij de SFB. Stuur een mail naar john@sportfederatieberkelland.nl of bel naar 0545-476727.