Even weer de puntjes op de i.

Soms is het goed om een aantal regels nog even weer bij iedereen onder de aandacht te brengen.

1. Waar plaatsen we de fietsen?
Kom je met de fiets naar de Wildbaan, dat zie je een prachtige fietsenstalling. Het zou heel erg fijn zijn, wanneer iedereen de fiets in het fietsenrek plaatst, zodat het pad echt kan worden gebruikt voor mensen, die lopend komen. Zij hoeven dan niet meer “slalommend” tussen de fietsen door naar de kleedkamer of kantine.
2. Schoenen afstampen? Oké, maar waar?
Heb je gevoetbald of getraind, dan zijn de voetbalschoenen, zeker bij nat weer, vies en zitten ze vol modder. Dat is logisch, maar wat niet logisch is: de voetbalschoenen schoonstampen binnen in de hal! Doe dit a.u.b. buiten, dat scheelt onze schoonmakers en schoonmaaksters (ONZE VRIJWILLIGERS!) heel veel werk en zeg nu eerlijk, thuis stamp je je toch ook je schoenen niet in de gang schoon.
3. Afval scheiden.
Overal rond de velden en in de kantine staan bakken en containers om het afval te scheiden. Wat in welke bak moet, staat keurig aangegeven, maar vaak letten we niet goed op en gooien we het afval in de verkeerde bak. Dat is erg vervelend en lastig voor onze vrijwilliger, die de bakken leegt, hij moet dan alles weer sorteren en dat is niet prettig. Kijk daarom even goed, wat in welke bak moet. Kleine moeite, groot plezier

Dit zijn regels waar we ons gemakkelijk aan kunnen houden en ook moeten houden, laten we samen afspreken, dat we dat vanaf nu ook gaan doen. Onze vrijwilligers zullen er blij mee zijn!