Balletje werpen in plaats van trappen

Promotie kegelsport in Borculo

In het kader van de Nationale Sportweek 2018 zal de Borculose Kegel Federatie met een mobiele kegelbaan de kegelsport opnieuw onder de aandacht brengen. Kegelen is een behendigheidssport die door mensen van alle leeftijden kan worden beoefend, zowel recreatief als in wedstrijdverband. Onbekendheid met deze sport zorgt er vervolgens voor dat er weinig aanwas is van nieuwe leden. Wij denken dat bijvoorbeeld voetballers (of andere sporters) die op een leeftijd komen dat hun sport een te grote fysieke belasting heeft, veel plezier kunnen beleven aan de kegelsport. Uiteraard ook een uitnodiging aan iedereen die nog niet aan een sport deelneemt.

In de week van 16 tot en met 22 september zullen we de mobiele kegelbaan opstellen op de volgende plaatsen:

* Zondag 16 september, 11.00 tot 16.00 uur: Voetbalveld VV DEO

* Woensdag 19 september: in de Weverstraat tijdens de weekmarkt

* Donderdag 20 september, 19.00 tot 21.00 uur: Voetbalveld VV Reünie tijdens trainingsavond

Als u belangstelling heeft en eens een keer vrijblijvend een poging wil doen, kom dan even langs.